I have a small issue with UTAU

Discussion in 'Introductions' started by SomeWeeb123, Jun 8, 2018.

  1. SomeWeeb123

    SomeWeeb123 Momo's Minion

    Messages
    0
    Likes Received
    1
    Trophy Points
    4
    Whenever I try entering lyrics in UTAU (say I tried entering “あ”), it makes no sound, even when the volume is up.
    Sorry that this question is dumb, but I just want to know if I could get some help with the issue or see what I did wrong.
    The issue is probably me just being an idiot but I’d highly appreciate the help!
     
  2.  
  3. WyndReed

    WyndReed Dareka tasukete! Global Mod Defender of Defoko

    Messages
    123
    Likes Received
    877
    Trophy Points
    98
    What voicebank are to trying to use?
     
  4. SomeWeeb123

    SomeWeeb123 Momo's Minion

    Messages
    0
    Likes Received
    1
    Trophy Points
    4
    I was using the default vb Defoko
     
  5. N.Zo

    N.Zo Nico Nico Need's A Nap Defender of Defoko

    Messages
    99
    Likes Received
    57
    Trophy Points
    28
    Are Defoko's files in japanese? If they're not, then that could be the problem.
     
    WyndReed likes this.
  6. SomeWeeb123

    SomeWeeb123 Momo's Minion

    Messages
    0
    Likes Received
    1
    Trophy Points
    4
    I’ll make sure to check that
     
    N.Zo likes this.
  7. SomeWeeb123

    SomeWeeb123 Momo's Minion

    Messages
    0
    Likes Received
    1
    Trophy Points
    4
    Also, since I’m a dumbass Idk how to access them since it’s not in a separate file (probably wrong since I’m not very bright). Hopefully this doesn’t waste much of your time
    --- Double Post Merged, Jun 9, 2018 ---
    Also, now everything is completely silent now matter the volume, not even Defoko’s samples
    --- Double Post Merged, Jun 9, 2018 ---
    Nvm. Problem fixed! Sorry!
     

Share This Page