[Raise By generate-batch-process] Overflow (Error when fixing usts while using multi-pitch banks)

Discussion in 'UtaHelp' started by UtauKyutie, Jan 2, 2019.

  1. UtauKyutie

    UtauKyutie Teto's Territory

    Messages
    24
    Likes Received
    27
    Trophy Points
    18
    Hello there! I'm in need of desperate help! A few days ago I was using a ust I got a week before and was editing and tuning here and there. No problem. I was even using a multipitch bank and had no problems. Today, however, when I began to work on another ust and other similar usts I recently acquired, I got this message:

    [​IMG]

    It was the first time I ever saw the message. I decided to do a few google searches but to my dismay, nothing useful for me was found. This is why i'm here.

    This message did NOT pop up immediately after first playing a bit of the song. Nor did it come up when I shifted all the notes down. It didn't even show up when I reset all the envelopes.

    This message came up when I selected all the notes, went into Note Properties, cleared Preutterance, Overlap, and set the STP to 0. Once I did those things, I couldn't do anything without this pop up coming up every time.

    In the title of this thread, I mentioned that the error was caused by using a multi-pitch bank while tuning a ust. This is also what makes this problem pretty odd for me. During the whole ordeal, I was using a multi-pitch VCV bank. After I received the message, I switched banks to a regular VCV bank. I did the exact same thing and no message popped up. I tried a CV bank and nothing. I used a different VCV multi-pitch bank and did those steps and the message popped up. I even re-installed UTAU and did the same things and the message was still there.

    Like I said before (briefly) this message first began when using usts I downloaded a few days ago.

    Can any of ya'll help me with this? I'm utterly confused on how to even begin approaching a solution.

    ~Thank You!~​
     
  2.  
  3. Kiyoteru

    Kiyoteru Local Sensei Supporter Defender of Defoko

    Messages
    2,707
    Likes Received
    3,608
    Trophy Points
    157
    What are your settings in Tools > Options > Rendering?
     
  4. UtauKyutie

    UtauKyutie Teto's Territory

    Messages
    24
    Likes Received
    27
    Trophy Points
    18
    I have none checked. :0 Could that be why?
     
  5. Kiyoteru

    Kiyoteru Local Sensei Supporter Defender of Defoko

    Messages
    2,707
    Likes Received
    3,608
    Trophy Points
    157
    Maybe, I don't know for certain. But try toggling them on and off to see if anything improves.
     
  6. UtauKyutie

    UtauKyutie Teto's Territory

    Messages
    24
    Likes Received
    27
    Trophy Points
    18
    I tried all combinations but nothing seems to work ;-; I don't know what in the world happened! Everything worked fine a day ago!
     
  7. WyndReed

    WyndReed Dareka tasukete! Global Mod Defender of Defoko

    Messages
    135
    Likes Received
    977
    Trophy Points
    98
    You said that you set the STP to 0. Have you tried clearing that field instead?
     
  8. UtauKyutie

    UtauKyutie Teto's Territory

    Messages
    24
    Likes Received
    27
    Trophy Points
    18
    I just went to go try that but it didn't change the outcome. :0 Still the same message.
     
    WyndReed likes this.
  9. UtauKyutie

    UtauKyutie Teto's Territory

    Messages
    24
    Likes Received
    27
    Trophy Points
    18
    I solved my problem! (Somewhat. I still have no idea what was causing the problem.) The usts that I was using were the only things giving me the error! I tried others and no message occured. I'll just try to find other usts I can use! ^-^ (Or someday make my own)

    Thank you both for trying to help me! :D I greatly appreciate it!
     
    Last edited: Jan 4, 2019
    Kiyoteru and WyndReed like this.
  10. WyndReed

    WyndReed Dareka tasukete! Global Mod Defender of Defoko

    Messages
    135
    Likes Received
    977
    Trophy Points
    98
    I’m glad that you were able to find a solution that works!
     

Share This Page